Skip to Navigation

Om Sporttjänsten

Sporttjänsten arbetar med att ta fram de bästa matchanalyserna och speltipsen åt dig. Analyser och spelförslag erbjuds såväl via sporttjansten.se, som via telefonlinjer och inom kort via mobilapplikationer. 

Sporttjänsten erbjuder:

SPORTSPELET – Dagligen erbjuds ett urval av spelförslag med dagens mest spelvärda drag från Svenska Spels matcher på Lången.
TOPPTIPSET
- Våra bästa idéer på kvällens kupong - skaffa dig ett försprång med hjälp av våra experter!
POWERPLAY
- Med koll på de olika hockeyligorna tar vi betalt där spelarna streckar "puckat".
TRÄNARSNACK – Serverar den senaste matchinfon, som du behöver för att kunna utvärdera matchen, dess spelvärde och de aktuella oddsen. (skador, avstängningar, form, truppinformation, summering av de senaste matcherna, m.m.)
ALL IN - De bästa enskilda singelspelen hos Svenska Spel.
STRYKTIPSET – Presenterar analys av aktuell omgång och samtliga matcher, viktiga spikar, skrällar och två systemförslag, ett stort och ett lite mindre.
EUROPATIPSET – Analyser och två systemförslag, med eller utan analyser på respektive match
POWERPLAY – Presenterar analys av aktuell omgång och samtliga matcher, viktiga spikar, skrällar och två systemförslag, ett stort och ett lite mindre.

Spelförslag när du vill och var du vill - Telefon, SMS och direkt här på Sporttjansten.se!
 

Om företaget

Sporttjänsten (Sverige) AB grundades 1993. Sedan starten har Sporttjänsten framgångsrikt samarbetat med TV4:s text-tv.

Företagets analytiker har alla sina specialsporter och ligor som de följer ingående för att ge kunderna de bästa speltipsen. Med hjälp av en stor databas, statistikkunnande och mycket bra ”feeling” tar vi fram spelvärda vinnare åt kunderna år efter år.

Affärsidén är att förenkla och optimera spelares informationstillgång, strategier och resultat. Sporttjänsten är Sveriges främsta leverantör av speltips på Svenska Spels och utländska spelföretags produkter. Speltipsen går att få via talsvarslinje, SMS och via Sporttjansten.se.

 

Arbetssätt

Sporttjänstens analytiker analyserar alla Långenmatcher för att få fram de matcher som är mest spelvärda. Analyserna görs bland annat genom intervjuer med de svenska tränarna som vi har en bra relation med efter över tio år i branschen. Övrig information hämtas från nyhetssidor och andra värdefulla källor. Analytikerna har till deras hjälp en enorm databas där all tänkbar information om lagen inhämtas.
Dessa fakta tillsammans statistikkunnande, lång erfarenhet, stort intresse och egen erfarenhet av idrott på elitnivå kombineras till en analys av utgången av matchen. Analytikerna tar fram en sannolikhet för hur resultatet kommer att bli och gör därefter en spelvärdesbedömning som blir till rekommendation om att spela (eller att avstå spel, då oddsen är korrekta satta).

 

Kontakt

Du når oss alltid på kundtjanst@sporttjansten.se. Vi besvarar ditt mejl så fort vi har möjlighet.

Du är varmt välkommen med idéer, synpunkter, förfrågan om samarbeten, m.m. Vi lyssnar!