Skip to Navigation

Vinn TILLSAMMANS med oss!

Svenska Spel Tillsammans är en stor succé och vi är förstås med på tåget. I samarbete med Gotthörnan är vi en del av landets största Tillsammans-butiker och dagligen finns andelar att plocka till Stryktipset, Europatipset, Powerplay, Topptipset och Bomben. Att plocka en andel är ruskigt smidigt och ett smart sätt att vara med på ett vinnande tåg.

Klicka HÄR för att komma till vår Tillsammans-sida och klicka sedan bara i stjärnan till vänster om "Följ", så är du med i ett vinnande lag!

--

OBS! För att undvika missförstånd vill vi reda ut ett par saker. Här på sporttjansten.se fortsätter du alltså att köpa spelförslag, precis som tidigare. Alla andelsköp gör du via länken ovan. Sedan kommer våra system ibland se något annorlunda ut här på sporttjansten.se jämfört med de andelssystem som säljs. Detta beror delvis på att andelsspelens storlek skiljer sig en del åt - men även på att vi givetvis håller koll på den senaste infon som kan ändra förutsättningarna. Självklart är det dock samma jobb och samma "gubbar" som ligger bakom systemen och det är alltid våra underbyggda analyser här på sporttjansten.se som utgör grunden.

Vid ytterligare frågor: mejla oss på kundtjanst@sporttjansten.se