Skip to Navigation

Vinn TILLSAMMANS med oss!

Genom åren har vi många, många gånger fått frågan om varför vi inte erbjuder andelsspel på poolspelen. Svaret har varit trist: det har helt enkelt inte varit möjligt - tills nu!

Måndag 21/10 slog ju nämligen Svenska Spel upp portarna för nya Spela Tillsammans. Detta koncept har i flera år varit en succé för ATG och travet och nu har Svenska Spel alltså äntligen fått tummen ur. Därmed är det fritt fram att rygga oss genom att supersmidigt köpa andelar.

Våra andelar ligger hos Andelstorget-Gotthörnan - bara att följa DENNA LÄNK! Det enda du sedan behöver göra är att klicka i det lilla hjärtat som finns till höger, strax under loggan. Då är du med i vårt "lag" - och sedan är det bara att shoppa loss bland våra andelar. Detta kommer att bli exakt hur kul som helst och vi satte tonen direkt: 21.000 kr in på TOPPTIPSET premiärkvällen... Mycket nöje!

--

OBS! För att undvika missförstånd vill vi reda ut ett par saker. Här på sporttjansten.se fortsätter du alltså att köpa spelförslag, precis som tidigare. Alla andelsköp gör du via länken ovan. Sedan kommer våra system ibland se något annorlunda ut här på sporttjansten.se jämfört med de andelssystem som säljs. Detta beror delvis på att andelsspelens storlek skiljer sig en del åt - men även på att vi givetvis håller koll på den senaste infon som kan ändra förutsättningarna. Självklart är det dock samma jobb och samma "gubbar" som ligger bakom systemen och det är alltid våra underbyggda analyser här på sporttjansten.se som utgör grunden.

Vid ytterligare frågor: mejla oss på kundtjanst@sporttjansten.se