Skip to Navigation

Topptipset

Aktuella spel

TOPPTIPSET fredag är en av veckans roligaste kuponger. Dels innehåller den Sverige-Slovakien (start kl. 15:00!) och dels kompletteras den med ytterligare sju mycket intressanta landskamper från EM och Copa America. England-Skottland, Portugal-Tyskland och Spanien-Polen är några av dem.

Som om det inte vore nog så har Svenska Spel puttat in 500.000 kronor extra vilket skapar ett JÄTTEVÄRDE utan tvekan! Det var inte länge sedan vi smällde in ett par storvinster, juni månad har totalt sett gett oss ett fantastiskt vinstregn... Vi vill ha mer så klart - häng på och vinn (igen) med oss!

Öka dina vinstchanser genom att läsa experternas åtta fullmatade analyser plus flera heta systemtipsförslag. Plocka TOPPTIPSET fredag!

Topptipset - speciellt för dig som ofta har åtta rätt på tipset!

På Topptipset gäller det att pricka in alla åtta matcherna. Spela TOPPTIPSET här!

Att spela: Tippa 1, X eller 2 på de åtta matcherna. Vinner gör du när du har rätt på alla matcher.

Insats: Du väljer själv - 1, 2, 5 eller 10 kronor per rad.

Spelstopp: Varierar sig från omgångarna men vanligtvis samtidigt som Stryktipset eller Europatipset.

Annullering: Annullering av vad på Topptipset kan göras fram till 1 minut efter spelstopp på Internet. Spel gjorda hos våra ombud måste annulleras samma dag, hos det ombud och i den terminal där spelet registrerats senast 1 minuter efter att spelet stängts.

Rullpott: Om ingen spelat på rätt resultat delas vinstpotten ut vid ett senare tillfälle på en av Svenska Spel utvald omgång. Rullpott meddelas i programbladet, via ombuden och på svenskspel.se

Minimiutbetalning: 10 kronor. Understigande belopp fonderas och delas sedan ut som Rullpott, men inte nödvändigtvis till nästa omgång.

Systemspel: Ja, matematiska system upp till sju helgarderingar + en halvgardering.

Inställda matcher: Vid inställda matcher tillämpas så kallad tendenslottning för att ge en rättvis lottning. Precis som för Stryktipset och Europatipset så baseras tendenslottningen på Tio Tidningars Tips och/eller oddsen från den aktuella Lången/Mixen-listan. Återbetalning sker om fler än två matcher lottas.

Flerveckors: Nej

Förlängning: Nej

Xperten: Nej (hos ombud går det bra)

Dubbelvinsten: Nej

Teoretisk vinstchans: 1: 6.561

Nettoutdelning: 70 procent av omsättningen

Vinstplan: Topptipset har enbart en vinstgrupp, 8 rätt

» Topptipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Topptipset: Resultat och aktuell utdelning