Skip to Navigation

All in

All inAll in
ALL IN är en klassiker på Sporttjänsten med strålande träffsäkerhet genom åren. Det är tjänsten för dig som söker de riktiga guldkornen: När Svenska Spel hamnar fel i oddssättningen är vi snabba att lyfta fram misstaget. Nu tänker vi steppa upp ytterligare med fokus på att leverera veckans allra hetaste vinnare. Med de viktigaste faktorerna och experternas värdering i ryggen är det bara att ta betalt! 
 

Aktuella spel

ALL IN 3

Division 2 Norra Götaland har startat mycket intressant. Ahlafors och Angered är stora överraskningar medan Stenungsund och kanske framförallt Grebbestad är besvikelser. Vi har gått igenom helgens matcher och vi kliver in på en VASS IDÉ direkt.

Övertygande spel så här långt och det finns ingen anledning att tro det ska vända. Det väntar en tuff match i helgen, men vi tror definitivt att "vårt lag" levererar. BRA ODDS gör spelet extra hett - klicka in det här ALL IN-draget!

ALL IN 2

Helgens matcher i Division 2 Västra Götaland är synade. Förra helgen ringade vi in Husqvarnas seger mot Varberg och Ängelholms storvinst mot Torslanda. Även den här helgen har vi ett KANONSPEL i serien och som vanligt när det gäller tvåan är det snabba ryck som gäller.

Vårt lag har inte riktigt hittat stilen ännu, men vi sitter lugna i båten. Senaste insatsen behövdes och nu kommer det att peka uppåt. Passande motstånd väntar - köp hem ALL IN-vinnaren direkt!

ALL IN 1

Stark form på ALL IN som slog in 3 av 4 helgen som var. EM-festen kan fortsätta och här har vi hittat ett KANONODDS som vi mer än gärna investerar tidigt i - en match som går i helgen!

"Heta förutsättningar" utan tvekan och vi har extremt svårt att se det här oddset stå sig mot matchstart - bara klicka hem ALL IN-kanonen direkt!