Skip to Navigation

Sportspelet

SportspeletSportspelet

Sedan 90-talet har vi exakt varje dag samlat dagens bästa drag på SPORTSPELET! "Förr i tiden" utgick vi från den klassiska Lången-listan på Svenska Spels utbud. Den finns som bekant inte längre kvar men vi jobbar fortfarande främst utifrån Svenska Spels numera gigantiska utbud. Detta eftersom Svenska Spel fortfarande står sig starkt och många av våra kunder har Svenska Spel som sitt huvudsakliga spelbolag.

Huvudfokus ligger på de största ligorna och sporterna - och främst på "raka vinnare". Samtidigt tar vi de chanser som dyker upp att ta betalt på andra lösningar. Då handlar det framförallt om Över/Under eller Handikapp-spel: enkla och tydliga spelformer som många tycker om.

Egentligen är det ganska enkelt: kvällens BÄSTA SPEL från de hetaste matcherna ska finnas på SPORTSPELET! Vi presenterar spelförslaget i form av insatser mellan 100 och 1000 kronor: ju bättre spel, desto högre insats. Vi bifogar också analyser till några av kvällens hetaste spel.

Vi gör jobbet och du bara följer med - testa SPORTSPELET för en rolig och förhoppningsvis vinnande spelkväll!

Spelförslagen presenteras kl 14 på vardagar. Spelförslaget till lördag släpps fredag ca kl 19 medan söndagens kommer lördag ca kl 16.

Uppsnack & expertanalyser

SPORTSPELET har haft en bra vecka med vinster måndag-onsdag, ett steg tillbaka på torsdag men nu upptrappning mot en stark helg.

Lördagen är maxad. Hockeyfinalen Skellefteå-Rögle drar igång och frågan är om slitna ben slår ringrosten? Lätt val i match 1. FA-cupsemin Manchester City-Chelsea en godbit och kan City repa sig efter CL-besvikelsen? Malmö FF-Västerås, Carolina-Islanders, Valencia-Betis och Vimmerby-Halmstad är några av väldigt många matcher som kallar på uppmärksamhet.

Ja, ni förstår själva – det här kan bli något alldeles extra. Panglördag på gång! NU KÖR VI, SPORTSPELET!