Skip to Navigation

Powerplay - Analyser och spelförslag

Powerplay - Analyser och spelförslagPowerplay

POWERPLAY lanserades 2009 och blev snabbt ett favoritspel för oss - det handlar om att "slå folket" och vi har ju minst sagt strålande förutsättningar. Förra säsongen blev vår hittills allra bästa, med gott om strålande vinster. Rejäl plus på säsongen! Nu har hösten 2017 börjat småtrögt men vi spelar på värdet och det ger alltid betalt, förr eller senare... Fortsätt att rygga och gör hockeylivet ännu roligare!

» Powerplay: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Powerplay: Resultat och utdelning

Läs mer om POWERPLAY

Aktuella spel

Stolpe ut för dagen på PP. Samtliga tre spikar satt som de skulle (ingen streckad över 50%) igår men våra garderade storfavoriter vann allihop och vi missade "åttan" p.g.a. Washingtons sista-minuten-kvittering... Kvällens POWERPLAY består av första omgången av kvalserien till Hockeyallsvenskan, NHL samt slutspels- och nedflyttningshockey från Schweiz.

Förhandsfavoriterna i kvalserien - Vita Hästen och Almtuna - är båda streckade som storfavoriter. Ska man vara så klara favoriter mot "vinnarlagen" underifrån med allt att vinna? Småläskigt läge... I NHL har vi en spelvärd kompletterande spik men HUVUDSPIKEN hittar vi i Schweiz där vi går tvärtemot "folket"! Synnerligen vass info finns på dagens kupong där ett lag i förrgår SAKNADE 16 SPELARE! - läget ikväll?

Superhett på kvällens PP och vi siktar på rejäla kulor! Ta del av riktigt vass info och genomarbetade systemförslag - PLOCKA POWERPLAY!

Givetvis i vanlig ordning använder vi det suveräna reduceringsverktygspeltjanst.se för att reducera fram bästa uppläggen!