Skip to Navigation

All In - Guldkornen bland Svenska Spels utbud

OM ALL IN

ALL IN är en klassiker på Sporttjänsten med strålande träffsäkerhet genom åren. Det är tjänsten för dig som söker de riktiga guldkornen: När Svenska Spel hamnar fel i oddssättningen är vi snabba att lyfta fram misstaget. Nu tänker vi steppa upp ytterligare med fokus på att leverera veckans allra hetaste vinnare. Med de viktigaste faktorerna och experternas värdering i ryggen är det bara att ta betalt! 

ALL IN innehåller ett spelförslag och det är alltid spel vi har extra stor tro på. Oavsett om det är en milslång analys eller en snabb reaktion på ett skevt odds så kan du lita på att experterna är påställda!

Du köper ALL IN-tipsen direkt här på Sporttjansten.se eller via vår telefontjänst som presenterar en vass analys med tillhörande speltips. Samtalet tar drygt en minut att lyssna på.
 

Köp direkt här på Sporttjansten.se

När vi hittat ett riktigt hett ALL IN-drag lägger vi upp detta för köp här ovan. Då tidsfaktorn är viktigt innan oddsen hinner sänkas rekommenderar vi vårt Tips Alarm, via e-post eller SMS direkt till din mobil.
 

Köp via telefon

Ring följande nummer för att höra på ALL IN:s speltips: 0900 - 2975
(Kostnad för samtalet är 24,90 per minut.)
 

Kontantkort från Tele2/ Comviq?

Då gäller detta specialnummer:

0939 - 16 000 43
(Kostnad för samtalet är 24,90 per minut.)