Skip to Navigation

Topptipset

Uppsnack & expertanalyser

Sportspelet

Tre nya EM-matcher idag söndag och det är lika bra att komma in i rätt matchtempo direkt. Polen-Nederländerna, Slovenien-Danmark och Serbien-England är dagens meny.

Till det ska läggas den svenska bollen med Superettan plus de lägre serierna. Vi har jobbat fram en bra blandning och skickar fram 16 DRAG och ungefär hälften är från EM-matcherna. Vi dundrar in rejält på en dubbel med spel från två EM-matcher. Målsnurran som vanligt högintressant och en bra vecka ska avslutas på topp.

SPORTSPELETS bästa tid är nu - bara att ta ryggen när vi ska hämta nya vinster!

All-In

*** EM-FOTBOLLENS FÖRSTA ALL IN ***

LYSTRING, LYSTRING!!! Nu startar festen och en månad framåt är säkrad. Vi har gått igenom hela den första omgången och nu är dags att släppa första ALL IN-DRAGET i EM-fotbollen.

Vårt lag har vi gillat länge och det luktar snarare uppväxling än något annat i mästerskapet. Motståndaren i första omgången ser inte märkvärdig ut och vi slår fast att det är KLASSKILLNAD. Det syns inte på oddsen och därmed slår vi till med ALL IN-KRAFT!

Topptipset - speciellt för dig som ofta har åtta rätt på tipset!

På Topptipset gäller det att pricka in alla åtta matcherna. Spela TOPPTIPSET här!

Att spela: Tippa 1, X eller 2 på de åtta matcherna. Vinner gör du när du har rätt på alla matcher.

Insats: Du väljer själv - 1, 2, 5 eller 10 kronor per rad.

Spelstopp: Varierar sig från omgångarna men vanligtvis samtidigt som Stryktipset eller Europatipset.

Annullering: Annullering av vad på Topptipset kan göras fram till 1 minut efter spelstopp på Internet. Spel gjorda hos våra ombud måste annulleras samma dag, hos det ombud och i den terminal där spelet registrerats senast 1 minuter efter att spelet stängts.

Rullpott: Om ingen spelat på rätt resultat delas vinstpotten ut vid ett senare tillfälle på en av Svenska Spel utvald omgång. Rullpott meddelas i programbladet, via ombuden och på svenskspel.se

Minimiutbetalning: 10 kronor. Understigande belopp fonderas och delas sedan ut som Rullpott, men inte nödvändigtvis till nästa omgång.

Systemspel: Ja, matematiska system upp till sju helgarderingar + en halvgardering.

Inställda matcher: Vid inställda matcher tillämpas så kallad tendenslottning för att ge en rättvis lottning. Precis som för Stryktipset och Europatipset så baseras tendenslottningen på Tio Tidningars Tips och/eller oddsen från den aktuella Lången/Mixen-listan. Återbetalning sker om fler än två matcher lottas.

Flerveckors: Nej

Förlängning: Nej

Xperten: Nej (hos ombud går det bra)

Dubbelvinsten: Nej

Teoretisk vinstchans: 1: 6.561

Nettoutdelning: 70 procent av omsättningen

Vinstplan: Topptipset har enbart en vinstgrupp, 8 rätt

» Topptipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Topptipset: Resultat och aktuell utdelning