Skip to Navigation

Uppväxlingen igång!

Det har sannerligen varit en speciell vår - men nu börjar det ju äääntligen hända grejer! Framförallt kör den tyska fotbollen igång och även om det blir tomma läktare och speciella förutsättningar är det givetvis exakt hur kul som helst. Den nya favoritgrenen Vitryssland trummar på och även på ett par andra håll har man öppnat upp - och fler länder är ju på gång.

Det är alltså dags att börja vinna på allvar igen - nu i helgen lirar vi EUROPATIPSET och ytterligare streckspel. Sedan ska mäktiga, klassiska SPORTSPELET förstås också börja skörda igen. Vi har passat på att slipa till upplägget en gnutta men det är inga stora ändringar: grunden är fortfarande knallhårt jobb och tuffa, vinnande spelförslag. Ett par ändringar blir det dock alltså. Vi har tidigare redovisat Svenska Spels matchnummer men det slutar vi med. Den klassiska "Långenlistan" har snudd på spelat ut sin roll (just nu är den helt stängd) och kommer så småningom fasas ut av Svenska Spel. Detta ger oss helt enkelt friare tyglar och fler alternativ per match. En kanonändring. Vidare har vi tidigare erbjudit SPORTSPELET för antingen 49 kr (69 kr på helger) eller 69 kr (99 kr på helger), där skillnaden varit att fullständiga analyser bifogats i det större paketet. Nu blir det istället en kompromiss: endast ett alternativ kommer att erbjudas (59 kr på vardagar, 79 kr på helger) där spelförslaget fylls på de bästa/mest intressanta analyserna. Tanken är att detta ska underlätta "sållandet" för er kunder och göra upplägget tydligare. Avslutningsvis säger vi även adjö till telefonlinjen, som egentligen var på väg bort redan när Text-TV stängdes ner men som fick hänga kvar av nostalgiska skäl. Från och med nu är det dock alltså bara köp här på hemsidan som gäller, så moderna är vi.

Utöver SPORTSPELET och ALL IN, som förstås kommer pumpa ut de bästa grejerna i klassisk stil, kommer vi även växla upp streckspelen ännu mer. Tydliga analyser till varenda match och tuffa spelförslag - vi gillar att prata om att vårt knallhårda jobb ger ett givet "försprång mot folket" och det ska vi fortsätta att bevisa framöver. Okej, inte så mycket att fundera på: vi jobbar, ni ryggar - och vinner!