Skip to Navigation

Gratistips

Aktuella spel

GRATISSPELET gillar en storfavorit ikväll, vi räknar med fulltankade krafter och rjeäl seger! SPORTSPELET som plussat fint sista tiden, 5 av 7 vinstdagar och kommer från en KANONDAG igår på Champions League-fotbollen!

Tisdagen blev alltså en JÄTTESUCCÉSPORTSPELET som går som tåget för dagen! Mönchengladbach hcp +0,5 1.90 infriade som tyngsta singeldrag, tre dubblar på systemet hittade hem med kanoner i CL. När trippeln med U 3,5 mål i Liverpool, Middlesbrough och Örebro (7,77) slog till blev nettot för spelförslaget hela +2359 kr.

Nya dueller i Champions League under onsdagen och det är flera superintressanta spel som vi kan bjuda på! Covid drar tyvärr runt ordentligt just nu och vissa lag har drabbats hårdare än andra och är försvagade - det blir givetvis läge att gå emot på flera håll.

Ta del av onsdagens bästa drag och VINN VIDARE med SPORTSPELET som verkligen är i stöten för dagen genom att RYGGA DIREKT!

STORVINSTPOWERPLAY igår med över 10.000 kronor inspelade. Vi har streckform, rygga både POWERPLAY och TOPPTIPSET under kvällen med EUROPATIPSET som höjdpunkt också där vi går för en ny färsk 13-träff!