Skip to Navigation

Stryktipset

StryktipsetStryktipset

Stryktipset är en klassiker där vår breda expertstyrka har ett försprång med ständig koll på lagenVi gör ett system som är anpassat till andelsspel men det går givetvis utmärkt att komponera egna mindre system utifrån våra tankar och utgångstecken. Du kan välja att köpa endast spelförslaget eller det större paketet med fullständiga analyser av samtliga matcher.

» Stryktipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Stryktipset: Resultat och aktuell utdelning

Kolla även in vårt reducerade system som ingår i veckans spelförslag. Där har vi chansen att "ranka ner" svalare tecken och ta mer betalt för våra bästa idéer. Vi använder och förespåkar härliga reduceringsverktyget speltjanst.se som är gratis samt ger möjlighet till reducering även på Europatipset och ATG:s streckspel.

Aktuella spel

Det är viktigt att notera att spelstopp på STRYKTIPSET i helgen är på söndag. Vi får alltså en dag extra att fundera ut systemet.

Det är en rolig kupong som bjuds i Midsommar. Match 1-2 är Confederations Cup där Chile och Tyskland är kupongens två största favoriter. Vi spikar en och garderar en.

Vidare svenskt från Superettan och Division 1 och här har vi vassa idéer. Spikarna känns urstarka och då har vi en bra början. Det är jämnstreckat i många matcher och tipparna har svårt att välja sida. Borgar för att det kan bli fina pengar och vi har RÄTT KÄNSLA den här gången. Häftig lösning att hämta - PLOCKA HÄR!

Tidigare resultat:

Sporttjänstens största STYRKTIPSET-vinst genom historien hamnade på 1.049.242 kr!
Hur tänkte vi och hur såg systemet ut? Se här!

Stryktipsprodukterna erbjuds i två varianter:

a) Endast spelförslag. Pris 69 kr. Detta alternativ ger kommentarer och kortare analyser till varje match samt ett systemförslag om 2592 rader (samt ett reducerat dito).

b) Spelförslag plus exklusiva matchanalyser. Pris 99 kr. Spelförslag enligt ovan, samt fullständiga analyser på alla 13 matcher på kupongen. Dessa analyser är även gjorda utifrån singelspelsperspektiv och bland dessa kan du garanterat finna några spelvärda singelspelsförslag.