Skip to Navigation

Stryktipset

StryktipsetStryktipset

Stryktipset är en klassiker där vår breda expertstyrka har ett försprång med ständig koll på lagenVi gör ett system som är anpassat till andelsspel men det går givetvis utmärkt att komponera egna mindre system utifrån våra tankar och utgångstecken. Du kan välja att köpa endast spelförslaget eller det större paketet med fullständiga analyser av samtliga matcher.

» Stryktipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Stryktipset: Resultat och aktuell utdelning

Kolla även in vårt reducerade system som ingår i veckans spelförslag. Där har vi chansen att "ranka ner" svalare tecken och ta mer betalt för våra bästa idéer. Vi använder och förespåkar härliga reduceringsverktyget speltjanst.se som är gratis samt ger möjlighet till reducering även på Europatipset och ATG:s streckspel.

Aktuella spel

Då är det dags för JACKPOTSTRYKTIPSET igen och därmed är det givet att kliva in i matchen. 12 "millar" i 13-rättspotten är inte att leka med och vi har vässat knivarna.

Tio matcher från svåra The Championship och bara tre från Premier League och det ser vi enbart som en fördel för oss. Leeds och Newcastle är kupongens största favoriter och det måste synas ordentligt.

Det är en härligt utmanande kupong och vi tycker att det finns goda chanser att utdelningen "SKJUTER I HÖJDEN" och då vill vi vara med.

Riktigt FIN FEELING och nu ska vi plocka hem "TRETTAN" till FET UTDELNING. Ta chansen du också - PLOCKA STRYKTIPSET!

Tidigare resultat:

Sporttjänstens största STRYKTIPSET-vinst genom historien hamnade på 1.049.242 kr!
Hur tänkte vi och hur såg systemet ut? Se här!

Stryktipsprodukterna erbjuds i två varianter:

a) Endast spelförslag. Pris 69 kr. Detta alternativ ger kommentarer och kortare analyser till varje match samt ett systemförslag om 2592 rader (samt ett reducerat dito).

b) Spelförslag plus exklusiva matchanalyser. Pris 99 kr. Spelförslag enligt ovan, samt fullständiga analyser på alla 13 matcher på kupongen. Dessa analyser är även gjorda utifrån singelspelsperspektiv och bland dessa kan du garanterat finna några spelvärda singelspelsförslag.