Skip to Navigation

Stryktipset

StryktipsetStryktipset

Stryktipset är en klassiker där vår breda expertstyrka har ett försprång med ständig koll på lagenVi gör ett system som är anpassat till andelsspel men det går givetvis utmärkt att komponera egna mindre system utifrån våra tankar och utgångstecken. Du kan välja att köpa endast spelförslaget eller det större paketet med fullständiga analyser av samtliga matcher.

» Stryktipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Stryktipset: Resultat och aktuell utdelning

Kolla även in vårt reducerade system som ingår i veckans spelförslag. Där har vi chansen att "ranka ner" svalare tecken och ta mer betalt för våra bästa idéer. Vi använder och förespåkar härliga reduceringsverktyget speltjanst.se som är gratis samt ger möjlighet till reducering även på Europatipset och ATG:s streckspel.

Aktuella spel

Ett lika säkert som välkommet vårtecken är att VM-kvalfotbollen kommer igång igen. Det lockar också en hel del nya tippare som ser tjusningen att ”heja lite extra” när Sverige spelar.

På veckans kupong på STRYKTIPSET kommer de sex första matcherna därifrån. Storfavoriterna radar upp sig, men inte ska det väl bli en sextett i favoriter? Nej, då blir det ju inte alls roligt.

Resten är från England och om det är favoritbetonat i kvalet är det väldigt jämnstreckat från match sju och neråt. Det gör veckans omgång extra intressant och vi sitter på en lösning med potential för STORUTDELNING.

Du hänger väl med i jakten på 13 RÄTT - Plocka vår GLÖDHETA LÖSNING PÅ STRYKTIPSET NU DIREKT!

Tidigare resultat:

Sporttjänstens största STYRKTIPSET-vinst genom historien hamnade på 1.049.242 kr!
Hur tänkte vi och hur såg systemet ut? Se här!

Stryktipsprodukterna erbjuds i två varianter:

a) Endast spelförslag. Pris 69 kr. Detta alternativ ger kommentarer och kortare analyser till varje match samt ett systemförslag om 2592 rader (samt ett reducerat dito).

b) Spelförslag plus exklusiva matchanalyser. Pris 99 kr. Spelförslag enligt ovan, samt fullständiga analyser på alla 13 matcher på kupongen. Dessa analyser är även gjorda utifrån singelspelsperspektiv och bland dessa kan du garanterat finna några spelvärda singelspelsförslag.