Skip to Navigation

All in

All inAll in
ALL IN är en klassiker på Sporttjänsten med strålande träffsäkerhet genom åren. Det är tjänsten för dig som söker de riktiga guldkornen: När Svenska Spel hamnar fel i oddssättningen är vi snabba att lyfta fram misstaget. Nu tänker vi steppa upp ytterligare med fokus på att leverera veckans allra hetaste vinnare. Med de viktigaste faktorerna och experternas värdering i ryggen är det bara att ta betalt! 
 

Aktuella spel

ALL IN har fått fram JÄTTEINFO inför en av lördagens svenska matcher. Vi brukar ringa flitigt till diverse tränare och denna gång blev det en informationsmässig fullträff. Tränaren är brutalt ärlig och erkänner att såväl truppläge som formläge är till hans eget lags nackdel. Vårt lags tränare? Mycket optimistisk med betryggande beröm till sitt lags utveckling.

Vi spelar alltså på ett lag med full harmoni mot ett lag som är slaget i spillror av en massa skador... Hela fyra-fem av de berörda spelarna tillhör startelvans allra viktigaste spelare. Plocka ALL IN direkt på hemsidan eller ring till telefonnummer 0900-29 75!