Skip to Navigation

All in

All inAll in
ALL IN är en klassiker på Sporttjänsten med strålande träffsäkerhet genom åren. Det är tjänsten för dig som söker de riktiga guldkornen: När Svenska Spel hamnar fel i oddssättningen är vi snabba att lyfta fram misstaget. Nu tänker vi steppa upp ytterligare med fokus på att leverera veckans allra hetaste vinnare. Med de viktigaste faktorerna och experternas värdering i ryggen är det bara att ta betalt! 
 

Aktuella spel

ALL IN 3 söndag!

Ett möte mellan två lag som har helt olika trender! Vår idé gick URSTARKT innan uppehållet och truppläget BLIR ALLT BÄTTRE!

Motståndarna hade det kämpigt innan vilan och det är för få spelare som bidrar med målskyttet. Vi tror inte på någon islossning här då flera offensiva pjäser GÅR SKADADE!

Det är ingenting att orda om. Form, truppläge och grundkapacitet talar alla för vår idé. RYGGA HÄR!

ALL IN 1 söndag!

Det är PLÄTTLÄTT att ta ställning i dagens match. Vår idé har verkligen utvecklats på ett imponerande sätt och det är den INDIVIDUELLA SKICKLIGHETEN som kommer avgöra till deras fördel!

Motståndarna har visserligen en fin resultatrad men de har mött BESKEDLIGT MOTSTÅND. Detta är mycket tuffare på papperet och nu blir det förlust.

Missa inte denna "KLOCKA" - köp ALL IN här!

ALL IN 5

Intressant söndagsmatch som vi hade ena ögat på ganska tidigt. JÄTTEMINUS nu hos motståndarlaget har dykt upp och det blir så klart ett ENKELT VAL att ta ställning här på ALL IN till oddset som erbjuds. Bland annat saknas nu BÄSTA ANFALLAREN och dessutom en till viktig offensiv pjäs.

Tuffa förutsättningar har blivit ÄNNU TUFFARE och här är det bara att lira! PLOCKA HÄR en tidig skön investering!