Skip to Navigation

All in

All inAll in
ALL IN är en klassiker på Sporttjänsten med strålande träffsäkerhet genom åren. Det är tjänsten för dig som söker de riktiga guldkornen: När Svenska Spel hamnar fel i oddssättningen är vi snabba att lyfta fram misstaget. Nu tänker vi steppa upp ytterligare med fokus på att leverera veckans allra hetaste vinnare. Med de viktigaste faktorerna och experternas värdering i ryggen är det bara att ta betalt! 
 

Aktuella spel

ALL IN 3

Här har vi jobbat fram ett lag som vi ger absolut TOPPCHANS att ta betalt! Laget var försvagat inför senaste matchen och hade alldeles för svåra förutsättningar för att få med sig något bra... STORPLUS gäller för laget här med flera spelare tillbaka och det är verkligen JÄTTELÄGE för revansch mot detta motstånd som de föll mot under hösten...

Det finns verkligen INGET som talar för att det ska bli skräll här - vi säger TOPPLÄGE att ta betalt. ALL IN SLÅR TILL!

ALL IN 2

Det har varit underbar fotboll i veckan med Champions League och Europa League, nu i helgen är vi tillbaka med Premier League efter ett uppehåll! ALL IN tvekar inte en sekund när vi slagit samman all info i den här matchen - det är GRYM FEELING och ett minst sagt LOCKANDE ODDS!

Det här oddset har vi svårt se att det ska stå sig fram till matchstart - vi räknar med rejäl sänkning! ALL IN SLÅR TILL!