Skip to Navigation

Gratistips

GRATISSPELET är en mycket uppskattad tjänst bland våra besökare. Experterna lägger ner mycket tid på att analysera matcherna på Långenlistan och det dyker ofta upp intressanta spelobjekt, där oddset är för lågt hos Svenska Spel, men spelintressant på annat håll.

Allt du behöver göra för att ta del av GRATISSPELET är att bli medlem på Sporttjansten.se! Följ länken, fyll i dina uppgifter och ta del av den vinstmaskin som GRATISSPELET har blivit!!

1) Logga in
2) Klicka i den gröna rutan nedan där det står Spelförslag & Analys
3) Klicka på Krediter i rutan med valda produkter - GRATISSPELET finns nu på ditt konto! 

Aktuella spel

Gratisspelet tycker marknaden har fel i den här matchen, vår favorit i matchen är given och detta är en bra fotbollsvinnare!

KANONVECKA för SPORTSPELET som trummat på i bästa stil! Massor av kanonvinnare och flera till riktigt HÖGA ODDS också har bidragit till rassel i plånboken. Vi laddar på här under söndagen fotbollen dominerar spelförslaget.

Vassa vinnarspel från England, Italien och Spanien bland annat och det kryddas också med ett givet handbollsdrag. Vassa kombinationer och TUNG DUBBELBANK bland annat - plocka in FORMSTARKA SPORTSPELET direkt!

Vilken kanonvecka på flera fronter. Både POWERPLAY och TOPPTIPSET har "sjöat rejält" och det är inte bara SPORTSPELET som levererat starkt. Full fart här i helgen också och det är bara att rygga våra streckspel - In och plocka på sporttjansten.se!