Skip to Navigation

Gratistips

GRATISSPELET är en mycket uppskattad tjänst bland våra besökare. Experterna lägger ner mycket tid på att analysera matcherna på Långenlistan och det dyker ofta upp intressanta spelobjekt, där oddset är för lågt hos Svenska Spel, men spelintressant på annat håll.

Allt du behöver göra för att ta del av GRATISSPELET är att bli medlem på Sporttjansten.se! Följ länken, fyll i dina uppgifter och ta del av den vinstmaskin som GRATISSPELET har blivit!!

1) Logga in
2) Klicka i den gröna rutan nedan där det står Spelförslag & Analys
3) Klicka på Krediter i rutan med valda produkter - GRATISSPELET finns nu på ditt konto! 

Aktuella spel

GRATISSPELET riktar blickarna mot den tyska toppfotbollen under söndagen.

Söndagslistan är synad och det är en härlig meny som väntar. I Premier League har vi Chelsea – Leicester och Sheffield U – Crystal P och experten lyfter fram vassa spel i båda matcherna.

I Allsvenskan är det högtryck med bland annat guldkandidaterna AIK och Malmö FF som storfavoriter mot ljummet motstånd. Är det favoriter att plocka? Vi gör fyra spel i Allsvenskan som blir dagens viktigaste liga. Finns även en hel del annat som måste bombas.

Vi lyfter fram ett lag med stora hål i laget då en redan skadedrabbad trupp åkt på ytterligare två skador till helgens match.

Häng med på den REJÄLA SPELFESTEN här i helgen - nu öser vi stenhårt och allt ryggas på sporttjansten.se!