Skip to Navigation

Stryktipset

StryktipsetStryktipset

Stryktipset är en klassiker där vår breda expertstyrka har ett försprång med ständig koll på lagenVi gör ett system som är anpassat till andelsspel men det går givetvis utmärkt att komponera egna mindre system utifrån våra tankar och utgångstecken. Du kan välja att köpa endast spelförslaget eller det större paketet med fullständiga analyser av samtliga matcher.

» Stryktipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Stryktipset: Resultat och aktuell utdelning

Kolla även in vårt reducerade system som ingår i veckans spelförslag. Där har vi chansen att "ranka ner" svalare tecken och ta mer betalt för våra bästa idéer. Vi använder och förespåkar härliga reduceringsverktyget speltjanst.se som är gratis samt ger möjlighet till reducering även på Europatipset och ATG:s streckspel.

Aktuella spel

* 12 MILJONER KRONOR I JACKPOT *

Då är det dags för JACKPOT på STRYKTIPSET igen och vi har slipat knivarna lite extra den här gången. Hela 12 miljoner kronor ligger och väntar i 13-rättspotten och visst finns anledning att jobba lite extra med kupongen.

Många favoriter vid första anblicken. Chelsea, Leicester, Bristol C och Leeds har ju passande uppgifter. Vi håller inte riktigt med. Formtapp, skador och en del annat gör att vi inte tror på fyra ettor i dessa matcher.

I övrigt är det en ganska knepig kupong och sätter vi helgarderingarna på rätt ställe kan utdelningen sticka iväg ordentligt. Vi har en DRÄPARSPIK som rensar och det är den som kan vara hela skillnaden. Ta rygg på den spiken! Nu ska vi "jobba in" "TRETTAN". Ta chansen du också - PLOCKA STRYKTIPSET!

Tidigare resultat:

Sporttjänstens största STRYKTIPSET-vinst genom historien hamnade på 1.049.242 kr!
Hur tänkte vi och hur såg systemet ut? Se här!

Stryktipsprodukterna erbjuds i två varianter:

a) Endast spelförslag. Pris 69 kr. Detta alternativ ger kommentarer och kortare analyser till varje match samt ett systemförslag om 2592 rader (samt ett reducerat dito).

b) Spelförslag plus exklusiva matchanalyser. Pris 99 kr. Spelförslag enligt ovan, samt fullständiga analyser på alla 13 matcher på kupongen. Dessa analyser är även gjorda utifrån singelspelsperspektiv och bland dessa kan du garanterat finna några spelvärda singelspelsförslag.