Skip to Navigation

Topptipset

ANALYS OCH SPELFÖRSLAG TILL TOPPTIPSET!

Efter framgångarna på Powerplay, Stryktipset och Europatipset lanserade vi under 2016 även analyser och spelförslag till Topptipset. Vi spelar så fort det är läge, ca 3-5 gånger per vecka, under stora delar av året. Spelförslagen släpps ca kl 14.

Aktuella spel

Sportspelet

Störtskönt med lördag och vilket pangutbud vi har att välja och vraka ifrån! Det är GRYMT FOTBOLLSTRYCK och vi har en underbar mix på spelförslaget!

Premier League med fyra intressanta bataljer och vi har ett par sylvassa speldrag där varav två odds får hög insats! Bra tryck på fotbollsfronten runt om i Europa - La Liga, Serie A och Bündesliga bjuder på härliga vinnarspel - både kanonfavoriter och roliga skrällar. På hockeyfronten vänder vi blickarna mot SHL och sammantaget känns detta väldigt spännande!

SPORTSPELET brakar iväg ORDENTLIGT med insats framför allt på våra VASSA DUBBELSYSTEM - där hoppas vi göra "rent hus"! PLOCKA HÄR eller ring 0900-29 40 för de allra bästa lördagsvinnarna!

All-In

ALL IN 3

Här har vi jobbat fram ett lag som vi ger absolut TOPPCHANS att ta betalt! Laget var försvagat inför senaste matchen och hade alldeles för svåra förutsättningar för att få med sig något bra... STORPLUS gäller för laget här med flera spelare tillbaka och det är verkligen JÄTTELÄGE för revansch mot detta motstånd som de föll mot under hösten...

Det finns verkligen INGET som talar för att det ska bli skräll här - vi säger TOPPLÄGE att ta betalt. ALL IN SLÅR TILL!

All-In

ALL IN 2

Det har varit underbar fotboll i veckan med Champions League och Europa League, nu i helgen är vi tillbaka med Premier League efter ett uppehåll! ALL IN tvekar inte en sekund när vi slagit samman all info i den här matchen - det är GRYM FEELING och ett minst sagt LOCKANDE ODDS!

Det här oddset har vi svårt se att det ska stå sig fram till matchstart - vi räknar med rejäl sänkning! ALL IN SLÅR TILL!

Stryktipset

Då är det dags för JACKPOTSTRYKTIPSET igen och därmed är det givet att kliva in i matchen. 12 "millar" i 13-rättspotten är inte att leka med och vi har vässat knivarna.

Tio matcher från svåra The Championship och bara tre från Premier League och det ser vi enbart som en fördel för oss. Leeds och Newcastle är kupongens största favoriter och det måste synas ordentligt.

Det är en härligt utmanande kupong och vi tycker att det finns goda chanser att utdelningen "SKJUTER I HÖJDEN" och då vill vi vara med.

Riktigt FIN FEELING och nu ska vi plocka hem "TRETTAN" till FET UTDELNING. Ta chansen du också - PLOCKA STRYKTIPSET!

Topptipset

TOPPTIPSET lördag bjuder på underbar fotboll från England, på förhand inga gigantiska favoriter i Premier League och resterade kluriga matcher från Championsship! BRA BETALT är vi säkra på att det kommer att ge, allt annat vore konstigt... Vi har VASST UPPLÄGG och ni som hängt med här vet att vi älskar kluriga kuponger och England extra mycket.

NU slår vi till med "fetodds" och klirr i kassan - plocka in TOPPTIPSET lördag dirket och vinn med oss!

Alla sporter

Topptipset - speciellt för dig som ofta har åtta rätt på tipset!

På Topptipset gäller det att pricka in alla åtta matcherna.

Spela Topptipset här >>>

Att spela: Tippa 1, X eller 2 på de åtta matcherna. Vinner gör du när du har rätt på alla matcher.

Insats: Du väljer själv - 1, 2, 5 eller 10 kronor per rad.

Spelstopp: Varierar sig från omgångarna men vanligtvis samtidigt som Stryktipset eller Europatipset.

Annullering: Annullering av vad på Topptipset kan göras fram till 1 minut efter spelstopp på Internet. Spel gjorda hos våra ombud måste annulleras samma dag, hos det ombud och i den terminal där spelet registrerats senast 1 minuter efter att spelet stängts.

Rullpott: Om ingen spelat på rätt resultat delas vinstpotten ut vid ett senare tillfälle på en av Svenska Spel utvald omgång. Rullpott meddelas i programbladet, via ombuden och på svenskspel.se

Minimiutbetalning: 10 kronor. Understigande belopp fonderas och delas sedan ut som Rullpott, men inte nödvändigtvis till nästa omgång.

Systemspel: Ja, matematiska system upp till sju helgarderingar + en halvgardering.

Inställda matcher: Vid inställda matcher tillämpas så kallad tendenslottning för att ge en rättvis lottning. Precis som för Stryktipset och Europatipset så baseras tendenslottningen på Tio Tidningars Tips och/eller oddsen från den aktuella Lången/Mixen-listan. Återbetalning sker om fler än två matcher lottas.

Flerveckors: Nej

Förlängning: Nej

Xperten: Nej (hos ombud går det bra)

Dubbelvinsten: Nej

Teoretisk vinstchans: 1: 6.561

Nettoutdelning: 70 procent av omsättningen

Vinstplan: Topptipset har enbart en vinstgrupp, 8 rätt

» Topptipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Topptipset: Resultat och aktuell utdelning