Skip to Navigation

Topptipset

ANALYS OCH SPELFÖRSLAG TILL TOPPTIPSET!

Efter framgångarna på Powerplay, Stryktipset och Europatipset lanserade vi under 2016 även analyser och spelförslag till Topptipset. Vi spelar så fort det är läge, ca 3-5 gånger per vecka, under stora delar av året. Spelförslagen släpps ca kl 14.

Aktuella spel

Sportspelet

Det är en söndag med mycket "udda" på programmet, vilket ger läge för våra specialpålästa experter att glänsa. Vi lyfter fram en särskilt stark fotbollskanon i TV-sänd Nations League-match. Vi erbjuder även ett par högintressanta hockeyvinnare från lägre serier - SUPERSPEL FINNES!

För söndagens nio bästa speldrag från alltifrån fotbollen till hockeyn - plocka SPORTSPELET omedelbums! Det går som alternativ att höra spelförslaget på telefonnummer 0900-29 40.

All-In

ALL IN 1 söndag

På ytan kan den här matchen verka jämn, men vår hockeyexpert vet bättre. Lagen har spelat på olika nivåer på senaste tiden och här kommer "vårt lag" att vara i absolut toppslag... Poängen är viktiga och formkurvan är god.

Vår SHL-expert satte Rögle ursnyggt igår och det här är en hockeyvinnare som är minst lika bra - om inte bättre. Det finns flera likheter mellan spelen, en sorts chans till repris på Rögle!

Häng med på en ny hockeyvinnare på ALL IN - rygga söndagens bästa hockeyspel här!

Europatipset

Gyllene EUROPATIPSET med 3.000.000 KR i lockande jackpot. Kupongen består av många objekt där hårt plugg lönar sig... Experterna har helt avgörande information.

Exempel på GULDINFO gällande några av de 13 matcherna:

* Tongivande landslagsmittfältare saknas.

* Bäste högerbacken borta.

* Lagets solklart bäste målskytt är nytt minus.

* Viktig balansmittfältare ersätts av doldis.

* Hela 1000 bortafans följer med på plats.

För att få reda på det ovanstående i detalj och samtidigt öka chansen att vinna miljonpengarna - skaffa EUROPATIPSET söndag direkt!

Topptipset

Läckra England-Kroatien inleder söndagens TOPPTIPSET som är till 100% landskampsmässig.

Vi lyfter fram två särskilt urstarka spikbud - toppläge att banka på både stora och små system!

Du får åtta ingående analystexter och fyra systemförslag (varav två till Speltjänst) - allt till beskedliga priset av en halv lunch (49 kr). Vi siktar på att vinna nya, sköna tusenlappar - har du råd att avstå? Rygga TOPPTIPSET omgående!

Alla sporter

Topptipset - speciellt för dig som ofta har åtta rätt på tipset!

På Topptipset gäller det att pricka in alla åtta matcherna.

Spela Topptipset här >>>

Att spela: Tippa 1, X eller 2 på de åtta matcherna. Vinner gör du när du har rätt på alla matcher.

Insats: Du väljer själv - 1, 2, 5 eller 10 kronor per rad.

Spelstopp: Varierar sig från omgångarna men vanligtvis samtidigt som Stryktipset eller Europatipset.

Annullering: Annullering av vad på Topptipset kan göras fram till 1 minut efter spelstopp på Internet. Spel gjorda hos våra ombud måste annulleras samma dag, hos det ombud och i den terminal där spelet registrerats senast 1 minuter efter att spelet stängts.

Rullpott: Om ingen spelat på rätt resultat delas vinstpotten ut vid ett senare tillfälle på en av Svenska Spel utvald omgång. Rullpott meddelas i programbladet, via ombuden och på svenskspel.se

Minimiutbetalning: 10 kronor. Understigande belopp fonderas och delas sedan ut som Rullpott, men inte nödvändigtvis till nästa omgång.

Systemspel: Ja, matematiska system upp till sju helgarderingar + en halvgardering.

Inställda matcher: Vid inställda matcher tillämpas så kallad tendenslottning för att ge en rättvis lottning. Precis som för Stryktipset och Europatipset så baseras tendenslottningen på Tio Tidningars Tips och/eller oddsen från den aktuella Lången/Mixen-listan. Återbetalning sker om fler än två matcher lottas.

Flerveckors: Nej

Förlängning: Nej

Xperten: Nej (hos ombud går det bra)

Dubbelvinsten: Nej

Teoretisk vinstchans: 1: 6.561

Nettoutdelning: 70 procent av omsättningen

Vinstplan: Topptipset har enbart en vinstgrupp, 8 rätt

» Topptipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Topptipset: Resultat och aktuell utdelning