Skip to Navigation

NYA TIDER - OCH VI VISAR VÄGEN!

Det är som bekant grejer på gång på den svenska spelmarknaden och det kommer inom en relativt snar framtid se annorlunda ut på flera olika sätt. För oss kommer det dock i grund och botten fortfarande att handla om samma sak: att varje dag hitta de bästa spelen!
 
Svenska Spel kommer att utmanas av andra spelbolag men vi är helt övertygade om att Svenska Spel fortfarande kommer att stå sig starkt. Streckspelen (Stryket, Europatipset, Topptipset, Powerplay) står väldigt högt i kurs på vårt kontor och kommer fortsatt att gillas av "folket", det kan vi lova - där kommer vi att trumma på lika starkt som tidigare.
 
Däremot kommer vi att växla upp ytterligare på det vanliga matchutbudet. Ända sedan SPORTSPELET drog igång på 90-talet har Lången-listan varit vår dagliga jaktmark - först med 40 matcher, sedan med 60, sedan med 80 och sedan några år tillbaka med 198 matcher per lista. Sedan flera år tillbaka är dock Svenska Spels utbud betydligt större än så och både via svenskaspel.se och i butik (på Lången XL-kupongen) finns ytterligare hundratals val att göra. Det handlar dels om klassiskt 1X2-spel i mer anonyma ligor, dels om fler alternativ per match från de stora objekten. KOLLA HÄR för att upptäcka hela utbudet - finns onekligen en del att välja bland... I nuvarande format har vi exempelvis för det mesta bara 1X2-val att göra i Premier League, SHL och Serie A - men utbudet på svenskaspel.se och Lången XL gör det möjligt att även lira handikappspel och över/under-spel. En vinstchans per match blir alltså istället tre (och ibland ännu fler).
 
Vi har sett ett värde i att hålla oss kvar vid den "klassiska" Lången-listan men i dessa tider är det faktiskt inte längre mycket att fundera över: det är sannerligen läge att kliva in på det större utbudet! Anledningen är minst sagt enkel: det ökar kraftigt möjligheterna att dagligen hitta toppspel.
 
SPORTSPELET kommer i stora drag vara sig väldigt likt, den enda påtagliga skillnaden är att matchnumren inte längre kommer att stanna vid 198 utan istället kunna gå ända upp till 600-700. Fortfarande - och detta vill vi understryka - kommer samtliga våra drag att vara spelbara både i butik och på svenskaspel.se och detta handlar helt enkelt om att ytterligare öka vinstmöjligheterna för alla kunder. "Rent tekniskt" är förändringen väldigt liten för såväl våra experter som för er kunder - men i plånboken ska förändringen märkas betydligt mer. SPORTSPELET har gått ruskigt starkt under 2018 och när vi nu "tripplar upp" utbudet ska segertåget ta ytterligare fart, allt annat vore märkligt...
 
Ta vår spännande, starka rygg när vi tar nästa steg mot en ny spelmarknad och - framförallt - mot nya vinster! Vi bjussar på ett bra tillfälle att testa det "nygamla" SPORTSPELET: alla kunder som köper någonting på sporttjansten.se under fredagen den 27/4 får 100 krediter in på kontot!