Skip to Navigation

LÖRDAGSMENYN ÄR SLÄPPT OCH DET ÄR INGA DÅLIGA GREJER

Gårdagen

Cagliari (+0,5) 2,11 satt fint på fredagskvällen som singel. Under i Brynäs-Djurgården också rätt val, men vi fck inte ihop helheten på SPORTSPELET. Starten på veckan var annars stark och någon enstaka backdag får inte självförtroendet i gungning. Vi ska se till att studsa tillbaka redan på lördag. Så måste det bli!

Grymma matcher hela dagen

Lördagslistan går inte att klaga på. Toppmatcher hela dagen och Skellefteå-Rögle och Manchester City-Chelsea sticker ut. Allra mest intressant är dock upplösningen av Kvalserien, sista omgången och tre lag har fortfarande chansen att gå upp. Vi spelar i två av matcherna. Veckans bästa dag är lördag - nu kör vi!

Andelarna går varma!

Andelstorget/Gotthörnan siktar på att vinna mest i landet för FEMTE året i rad - och formen är stabil för dagen! Läckra grejer att plocka varje kväll och snart är det helg och Stryktipset igen... Bara att plocka dina andelar!

Uppsnack & expertanalyser

All-In

ALL IN 1

Sällan eller aldrig har väl Liverpool gjort sina fans så besvikna som i torsdags, men för oss räckte 1-0. Vi hade halvtid/fulltid till 2,10 här på ALL IN! Dagen före satt målrikt i Tampa-Toronto så stark form på ALL IN och då brukar det vara svårstoppat.

Vi har börjat att nagga på helgens utbud och givetvis finns mycket intressant. Alltid heta The Championship slutspurtar och vi ska vara med och ta betalt på HÖGMOTIVERADE lag. Vilken perfekt uppgift - givet att slå till med ALL IN-KRAFT!

All-In

ALL IN 2

Vilken härlig slutomgång av Kvalserien och det är ju känt sedan gammalt att den här serien brukar avgöras i sista omgången - och nästan alltid efter stor dramatik och oväntade svängningar. Så blir det i år igen!

Oddsen i de tre matcherna är synade och det är ett spel som känns EXTRA BRA. Det känns snudd på omöjligt att det ska bli en annan matchutveckling är den vi förutspår och då är spelet givet. Oddset som erbjuds är kanon - ALL IN slår till. Ta vinnarryggen!

All-In

ALL IN 3

Ett av nyckelorden denna årstid: spelschemat! I denna match är det minst sagt en fet faktor. Redan i "normalfallet" hade vårt gäng haft hygglig chans - med rådande läge tycker vi att det är ett supertillfälle!

Vi hittar en KANONDEAL och skickar bestämt ALL IN på en av helgens vassaste lösningar!

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla