Är du redan registrerad medlem på Sporttjänsten så behöver du använda funktionen glömt lösenord när du loggar in.
Detta är för att Sporttjänsten har en helt ny plattform och vi har inte tillgång till våra kunders lösenord. Välkommen till nya Sporttjansten.se!

Tredje raka plusset 08:03

Yes, nu kör SPORTSPELET! Måndagen gav 1.147 kr plus, tisdagen 898 kr plus och onsdagen 1.011 kr plus. Att Manchester Citys damer fick slita var kallt men övriga två ALL IN-drag levererade: Almtuna och målfest i Colorado-Boston. BIK Karlskoga, Toronto och de rejäla målkalasen i Löven-Mora och Barca-Bajen gav också betalt. Bra!

Hockeyfokus och vinnarform! 13:32

Vi laddar så klart för en fullspäckad helg där storfotbollen är tillbaka men först blir det klassisk hockeytorsdag! Full omgång i SHL med hemmafavoriter rätt igenom, riktigt så enkelt tror dock inte vår expert att det blir... NHL-hockeyn levererar också bra spelvärde och SPORTSPELET är ute efter fjärde vinstdagen i följd nu - HÄNG PÅ!

300 lax extra och Gratisspelet! 14:04

Alltid fint att spela tillsammans - och när det handlar om SHL-BOMBEN med 300 000 kronor extra är det läge att gå in på Andelstorget/Gotthörnan! Gratisspelet tar ställning i SHL-hockeyn ikväll på en av favoriterna, här plockas spelet!

AKTUELLA PRODUKTER
Det finns tyvärr inga produkter just nu. Vänligen försök senare.
Välkommen!
BLOGG/morgonrapport

Välkommen!

Välkommen till Sporttjänsten och vår nya hemsida! Ända sedan 1994 har vi hållit igång. På den tiden var det text-tv och telefonlinje som gällde. Folket ringde och vi skreeek ut draaagen. Vårt kontaktnät var guld värt, inte minst i den sv...
Läs mer
bell-icon  AKtivera gratis alerts

Få de mest spelvärda dragen direkt i din mobil. Läs mer om hur våra gratis alerts kan bättra dina spel!