Skip to Navigation

SÖNDAGENS HÄRLIGA EM-MENY ÄR PRESENTERAD - HÄNG MED

Gårdagen

EM öppnade med målrik favoritseger för Tyskland och det var inte riktigt vår väg. Måltrippel med över i matcherna med Umeå FC/Stockholm Internazionale/Sävedalen satt snyggt. Fjärde benet i snurran var ÖIS och därmed bara ett mål från jättesmäll. Vi fick betala tillbaka lite från torsdagens storvinst, men fortsatt bra plus i veckan.

Tre heta EM-matcher idag

EM tuffar vidare på söndag och vi också. Idag ska Nederländerna, Danmark och England ut i hetluften och vi plockar ut de bästa spelen i alla matcher. Vi trycker till på en DUBBEL med två EM-matcher. Sedan har vi många fina drag i den svenska bollen, bland annat Superettan och några fina målspel. Nu kör vi!

EM-fest tillsammans!

Andelstorget/Gotthörnan i galen vinnarform - och nu ska det skördas rejält när EM drar igång! Idag gasar vi på med Stryktipset och mycket annat - säkra din andel!

Uppsnack & expertanalyser

Spelförslag är under bearbetning av experterna. Vänligen försök senare.

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla