Är du redan registrerad medlem på Sporttjänsten så behöver du använda funktionen glömt lösenord när du loggar in.
Detta är för att Sporttjänsten har en helt ny plattform och vi har inte tillgång till våra kunders lösenord. Välkommen till nya Sporttjansten.se!

Gårdagen 07:43

Ruskigt fin start på veckan med vinstdagar måndag-onsdag men under torsdagen tog det tyvärr lite back. Seattle 2,18 (även ALL IN) satt gott men tyvärr svek dragen bakom. 2 av 3 på dubbelsystemet där Luleå var felande länken (vinst efter sudden). CL-dubbeln med Roma -2,5 2,45/Lyon 1,82 var en klocka, räddade mycket!

Fredagsfeelingen! 07:57

Bra vinnarform i veckan och nu ska vi storma in i en högintressant helg med fullt med action! Fredagarna är allt som oftast otroligt roliga och då framför allt med underbara Hockeyallsvenskan som får mycket plats. En hel del intressant på fotbollsfronten också och SPORTSPELET laddar om efter lunchtid - bara hänga på då!

Vilken smäll som Dynamit... 07:35

Storträff under torsdagen på BOMBEN då ett av två system i hela Sverige hittade hem i butiken: utdelningen 467.000 kronor! I helgen är det full fart återigen i butiken med de stora streckspelen, äntligen är storligorna åter! Gotthörnan/Andelstorget har vässat i butiken så klart och har andelar i alla kategorier - det är bara in och kika och delta HÄR!

AKTUELLA PRODUKTER
Det finns tyvärr inga produkter just nu. Vänligen försök senare.
Välkommen!
BLOGG/morgonrapport

Välkommen!

Välkommen till Sporttjänsten och vår nya hemsida! Ända sedan 1994 har vi hållit igång. På den tiden var det text-tv och telefonlinje som gällde. Folket ringde och vi skreeek ut draaagen. Vårt kontaktnät var guld värt, inte minst i den sv...
Läs mer
bell-icon  AKtivera gratis alerts

Få de mest spelvärda dragen direkt i din mobil. Läs mer om hur våra gratis alerts kan bättra dina spel!