Skip to Navigation

LÖRDAGSMENYN ÄR SLÄPPT OCH DET ÄR INGA DÅLIGA GREJER

Gårdagen

Cagliari (+0,5) 2,11 satt fint på fredagskvällen som singel. Under i Brynäs-Djurgården också rätt val, men vi fck inte ihop helheten på SPORTSPELET. Starten på veckan var annars stark och någon enstaka backdag får inte självförtroendet i gungning. Vi ska se till att studsa tillbaka redan på lördag. Så måste det bli!

Grymma matcher hela dagen

Lördagslistan går inte att klaga på. Toppmatcher hela dagen och Skellefteå-Rögle och Manchester City-Chelsea sticker ut. Allra mest intressant är dock upplösningen av Kvalserien, sista omgången och tre lag har fortfarande chansen att gå upp. Vi spelar i två av matcherna. Veckans bästa dag är lördag - nu kör vi!

Andelarna går varma!

Andelstorget/Gotthörnan siktar på att vinna mest i landet för FEMTE året i rad - och formen är stabil för dagen! Läckra grejer att plocka varje kväll och snart är det helg och Stryktipset igen... Bara att plocka dina andelar!

Uppsnack & expertanalyser

Spelförslag är under bearbetning av experterna. Vänligen försök senare.

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla