Skip to Navigation

KUL TORSDAGSLISTA MED PREMIER LEAGUE OCH EN DEL ANNAT

Gårdagen

SPORTSPELET löste vinst även igår även om det var med knapp marginal. Krysset i Finland - Sverige 4,15 var snyggt inringat och sedan satt Trelleborg 2,77 i Superettan. Frankfurt och Carolina var två "suringar". Därmed idel plusdagar den här veckan och vinsten är uppe i 3.977 kronor. 

Final i Europa League och Hockey-VM

SPORTSPELET tar fart för en ny härlig vinstdag - och att det är grym sport och en kväll i soffan gör inte saken sämre. Finland - Sverige startar kl. 19:20 och liret är inringat. Kl. 21 startar Europa League-finalen i Sevilla och där prickar vi in DAGENS BÄSTA SPEL. Häng med mot nya vinster!

Spännande kupong på Europatipset

Kul kupong på EUROPATIPSET i kväll - vi sitter på vassa spikar att bygga med. Hinner du inte tippa själv rekommenderar vi vårt lag på Svenska Spel Tillsammans som öser på. Bara att studsa in HÄR för att VINNA TILLSAMMANS!

Uppsnack & expertanalyser

Spelförslag är under bearbetning av experterna. Vänligen försök senare.

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla