Skip to Navigation

TELEFON OCH SMS

Har du inte möjlighet att köpa tipsen här på vår sida så fungerar det alldeles förträffligt att köpa flera av produkterna via mobilen. Det går både att ringa våra 0900-nummer och prenumerera på våra SMS.

Via telefon

Sportspelet - 0900 – 2940  (16,90/min)
Analyser och speltips på Svenska Spels Långenlista

Stryktipset - 0939  2989  (13,90/min)
Analyser och systemförslag på Svenska Spels Stryktipset

SMS-Prenumeration

Odds är en färskvara. Med våra effektiva SMS prenumerationer blir du först med den senaste spelinformationen. Skicka ett SMS till 72672 och ange aktuell kod för den tjänst som skall aktiveras:

  • All in (35kr/SMS - Kod: allin)
     
  • Sportspelet (49kr/SMS - Kod: sportspelet)

Om du vill att tjänsten skall upphöra, lägg till kommandot ”stop” bakom beställningskoden och skicka till 72672. T.ex. ”allin stop”.

OBS! För att du skall få ett SMS för en aktuell dag behöver en beställning vara registrerad innan dagens spelförslag skickas ut. Spelförslagen går ut samtidigt till alla prenumeranter.

Följande enkla villkor gäller: Tänk på att din SMS-beställning gäller så länge du inte avslutar den genom att skicka ett nytt SMS med ”stopp” i beställningskoden enligt ovan. Detta innebär att du erhåller våra speltips, t.ex. SPORTSPELET varje dag genom att beställa tjänsten en enda gång.

Har du några frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta kundjtjänst på kundtjanst@sporttjansten.se