Skip to Navigation

Som medlem på Sporttjänsten får du:

 

 Exklusiva intervjuer och spelförslag

 Gratistips

 Tillgång till statistik och spelverktyg

 Prenumerationer & alerts

 

Bli medlem GRATIS nu!

 

Aktuella spel

Sportspelet

Det är en söndag med mycket "udda" på programmet, vilket ger läge för våra specialpålästa experter att glänsa. Vi lyfter fram en särskilt stark fotbollskanon i TV-sänd Nations League-match. Vi erbjuder även ett par högintressanta hockeyvinnare från lägre serier - SUPERSPEL FINNES!

För söndagens nio bästa speldrag från alltifrån fotbollen till hockeyn - plocka SPORTSPELET omedelbums! Det går som alternativ att höra spelförslaget på telefonnummer 0900-29 40.

All-In

ALL IN 1 söndag

På ytan kan den här matchen verka jämn, men vår hockeyexpert vet bättre. Lagen har spelat på olika nivåer på senaste tiden och här kommer "vårt lag" att vara i absolut toppslag... Poängen är viktiga och formkurvan är god.

Vår SHL-expert satte Rögle ursnyggt igår och det här är en hockeyvinnare som är minst lika bra - om inte bättre. Det finns flera likheter mellan spelen, en sorts chans till repris på Rögle!

Häng med på en ny hockeyvinnare på ALL IN - rygga söndagens bästa hockeyspel här!

Europatipset

Gyllene EUROPATIPSET med 3.000.000 KR i lockande jackpot. Kupongen består av många objekt där hårt plugg lönar sig... Experterna har helt avgörande information.

Exempel på GULDINFO gällande några av de 13 matcherna:

* Tongivande landslagsmittfältare saknas.

* Bäste högerbacken borta.

* Lagets solklart bäste målskytt är nytt minus.

* Viktig balansmittfältare ersätts av doldis.

* Hela 1000 bortafans följer med på plats.

För att få reda på det ovanstående i detalj och samtidigt öka chansen att vinna miljonpengarna - skaffa EUROPATIPSET söndag direkt!

Topptipset

Läckra England-Kroatien inleder söndagens TOPPTIPSET som är till 100% landskampsmässig.

Vi lyfter fram två särskilt urstarka spikbud - toppläge att banka på både stora och små system!

Du får åtta ingående analystexter och fyra systemförslag (varav två till Speltjänst) - allt till beskedliga priset av en halv lunch (49 kr). Vi siktar på att vinna nya, sköna tusenlappar - har du råd att avstå? Rygga TOPPTIPSET omgående!

Alla sporter