Skip to Navigation

Gratistips

GRATISSPELET är en mycket uppskattad tjänst bland våra besökare. Experterna lägger ner mycket tid på att analysera matcherna på Långenlistan och det dyker ofta upp intressanta spelobjekt, där oddset är för lågt hos Svenska Spel, men spelintressant på annat håll.

Allt du behöver göra för att ta del av GRATISSPELET är att bli medlem på Sporttjansten.se! Följ länken, fyll i dina uppgifter och ta del av den vinstmaskin som GRATISSPELET har blivit!!

1) Logga in
2) Klicka i den gröna rutan nedan där det står Spelförslag & Analys
3) Klicka på Krediter i rutan med valda produkter - GRATISSPELET finns nu på ditt konto! 

Aktuella spel

Kvällens GRATISSPEL siktar in sig på ett cupspel i fotbollen. Roteringar att vänta men motståndet saknar tunga pjäser offensivt och vårt lag bör greja uppgiften...

SPORTSPELET med fina drag under onsdagen och den svenska hockeyn får mycket fokus! 8 DRAG totalt som spelas ikväll och bland dessa finns två från handbolls-VM där vi öppnat bra. Vass info i fotbollen och cupspelet går inte av för hackor... Ta del!

EUROPATIPSET bjuds vi på STOR JACKPOT och ett par av de många storfavoriterna måste vältas för att det ska bli klirr... Vi har bästa dragen! kolla även in POWERPLAY som vunnit stort denna säsong -Plocka rubbet på sporttjansten.se!