Skip to Navigation

Gratistips

GRATISSPELET är en mycket uppskattad tjänst bland våra besökare. Experterna lägger ner mycket tid på att analysera matcherna på Långenlistan och det dyker ofta upp intressanta spelobjekt, där oddset är för lågt hos Svenska Spel, men spelintressant på annat håll.

Allt du behöver göra för att ta del av GRATISSPELET är att bli medlem på Sporttjansten.se! Följ länken, fyll i dina uppgifter och ta del av den vinstmaskin som GRATISSPELET har blivit!!

1) Logga in
2) Klicka i den gröna rutan nedan där det står Spelförslag & Analys
3) Klicka på Krediter i rutan med valda produkter - GRATISSPELET finns nu på ditt konto! 

Aktuella spel

GRATISSPELET har grävt fram ett suveränt och starkt favoritspel i söndagens tyska Bundesliga.

Systerprodukten EUROPATIPSET satte 2 gånger 13 rätt förra söndagen. Denna söndag finns delikata TV-matcher som DIF-AIK och Inter-Milan på kupongen. Vi ringar in flera "skrällspikar" som är streckade på under 40%! Kolla fliken "Europatipset" på www.sporttjansten.se.

SPORTSPELET som hittas under fliken med samma namn tryckte rejält igår och det blir stortryck idag med! Vi har skyhög tro på ett gäng vassa drag och laddar bland annat in 300 kr per trippel i ett trippelsystem. Ett spelförslag blir inte hetare än så här och Du gör bäst i att rygga nu. Ta SPORTSPELET på fliken "Sportspelet" eller ring 0900-29 40!