Skip to Navigation

Europatipset

EuropatipsetEuropatipset
Hösten 2010 höjdes återbetalningen på Europatipset från 46 % till 65 % vilket höjde spelvärdet enormt. Det fick oss att satsa helhjärtat på spelet med hjälp av våra initierade experter, som har full koll på lagens form, skadeläge och andra viktiga faktorer. Vi lämnar in system som är anpassade till andelsspel med ett gäng men det går givetvis utmärkt att komponera egna mindre system utifrån våra utgångstecken och tankar.
 
Så fort vårt spelförslag är klart finns det tillgängligt för köp via hemsidan för bara 69 kr!

 » Europatipset: Resultat och utdelning

Aktuella spel

KVALFEST TILL EM här under torsdagskvällen, Sverige laddar för Rumänien i helgen men det finns flera heta landslag i action och det är viktigt få en bra start!

Holland gick fram som en ångvält här under hösten, vann gruppen i Nations League före världsmästarna Frankrike och Tyskland - här har förväntningarna skruvats upp med all rätt. Vitryssland hemma ikväll, det är bara att banka ettan och gå vidare! Vi har dock 12 matcher till att lösa och det finns GIVNA VÄRDEN i att gå emot ett par storfavoriter. Vi har en kul "CHANSSPIK" på stora systemet, vinner den öppnar den upp möjligheter att skaka av sig andra tippare på andra håll...

Vi har stornationer som Belgien, Holland, Kroatien, Portugal i action men också flera mindre belysta landslag som kan vara svåra att greppa för gemene man... Våra experter har gjort jobbet och nu går vi mot 13 rätt - ta EUROPATIPSET här direkt!

 

 

STORVINSTER I JANUARI/FEBRUARI 2016

På söndagen (7/2) förlängdes våra fina vinstsvit. Efter 12 rätt, 13 rätt och 13 rätt så blev det denna gång en ny på 12 rätt. Det var bara ett rätt ifrån 13 rätt som utbetalade 970 000 kr, men att sätta 12 rätt och kvittera ut 21 984 kr (inklusive elvor/tior) är inte pjåkigt. Formen intakt.
 
På onsdagskvällen (3/2) satte vi 13 rätt för andra gången på kort tid. Tunnare återbetalning jämfört med föregående två storvinster - 32.060 kr denna gång - men fullt godkänt dagsverke.
 
Det blev fullträff på söndagens (31/1) spelförslag med 13 rätt! Det var en mer favoritbetonad kupong än i tisdags när vi fick "tolvan", men två läckra lågprocentare stack ut: tvåan på Sporting Gijon (9%) och krysset i Torino-Verona (23%). Dessutom vann våra fyra spikar med klockrena marginaler - total målskillnad 13-2 till "våra" spiklag. Återbetalningen på systemet blev 114.831 kronor.
 
Tisdagen den 26/1 klarade ingen i hela Sverige 13 rätt men våra experter hade gjort ett superjobb och vi hittade faktiskt 12 vinnare. Systemet sprack bara på att Morecambe tappade sin 1-0-ledning de sista fem minuterna... Spikarna Burton (31%) och Barnsley (28%) samt X2 på skrällen Stoke (12%) lade grunden för ett magiskt system. Vi nosade sannerligen på miljonerna men återbetalningen blev trots allt fina 133.207 kronor.
 

Fakta om Europatipset

Du får spelförslag samt kortare analyser; det viktigaste inför respektive match.
Pris 69 kr. 
Detta alternativ ger en kort summering av omgången, en kort analys per match samt ett systemförslag om ca 2592 rader.