Skip to Navigation

Europatipset

EuropatipsetEuropatipset
Hösten 2010 höjdes återbetalningen på Europatipset från 46 % till 65 % vilket höjde spelvärdet enormt. Det fick oss att satsa helhjärtat på spelet med hjälp av våra initierade experter, som har full koll på lagens form, skadeläge och andra viktiga faktorer. Vi lämnar in system som är anpassade till andelsspel med ett gäng men det går givetvis utmärkt att komponera egna mindre system utifrån våra utgångstecken och tankar.
 
Så fort vårt spelförslag är klart finns det tillgängligt för köp via hemsidan för bara 69 kr!

 » Europatipset: Resultat och utdelning

Aktuella spel

Vi fick tio rätt på onsdagens tips. Inte kanon, men inte heller långt ifrån de sköna pengarna. Vi minns tillbaka till tidigare under året. Vi har satt 13 rätt två gånger på EUROPATIPSET och vann som bekant nyligen 13-rättsstorvinst på STRYKTIPSET. Dessutom har det blivit tolv rätt tvåsiffrigt antal gånger. Den som har ryggat alla våra matematiska strecktipssystem (2592 rader) har dragit ihop omkring en miljon i utdelning 2016... Vi sitter dock inte nöjda med det gångna. Vinster är till för att upprepas!

Börja den fortsatta vinstjakten genom att rygga söndagens EUROPATIPSET med matcher från Premier League, La Liga, Serie A, Allsvenskan, Ligue 1 och Bundesliga. Rygga spelförslaget för tre systemförslag plus fylliga analyskommentarer kring alla de 13 matcherna. Skaffa EUROPATIPSET nu!

 

 

STORVINSTER I JANUARI/FEBRUARI 2016

På söndagen (7/2) förlängdes våra fina vinstsvit. Efter 12 rätt, 13 rätt och 13 rätt så blev det denna gång en ny på 12 rätt. Det var bara ett rätt ifrån 13 rätt som utbetalade 970 000 kr, men att sätta 12 rätt och kvittera ut 21 984 kr (inklusive elvor/tior) är inte pjåkigt. Formen intakt.
 
På onsdagskvällen (3/2) satte vi 13 rätt för andra gången på kort tid. Tunnare återbetalning jämfört med föregående två storvinster - 32.060 kr denna gång - men fullt godkänt dagsverke.
 
Det blev fullträff på söndagens (31/1) spelförslag med 13 rätt! Det var en mer favoritbetonad kupong än i tisdags när vi fick "tolvan", men två läckra lågprocentare stack ut: tvåan på Sporting Gijon (9%) och krysset i Torino-Verona (23%). Dessutom vann våra fyra spikar med klockrena marginaler - total målskillnad 13-2 till "våra" spiklag. Återbetalningen på systemet blev 114.831 kronor.
 
Tisdagen den 26/1 klarade ingen i hela Sverige 13 rätt men våra experter hade gjort ett superjobb och vi hittade faktiskt 12 vinnare. Systemet sprack bara på att Morecambe tappade sin 1-0-ledning de sista fem minuterna... Spikarna Burton (31%) och Barnsley (28%) samt X2 på skrällen Stoke (12%) lade grunden för ett magiskt system. Vi nosade sannerligen på miljonerna men återbetalningen blev trots allt fina 133.207 kronor.
 

Fakta om Europatipset

Du får spelförslag samt kortare analyser; det viktigaste inför respektive match.
Pris 69 kr. 
Detta alternativ ger en kort summering av omgången, en kort analys per match samt ett systemförslag om ca 2592 rader.