Skip to Navigation

Europatipset

EuropatipsetEuropatipset

Nästa kupong har spelstopp söndag 29/11 kl. 14:59.

Läs mer om Europatipset

Aktuella spel

Det finns tyvärr inga spel just nu. Återkom senare. Söndagens Europatips-omgångar publiceras lördagar runt kl 16:00. Tis/ons publiceras samma dag kl 14:00.

 

Tidigare resultat

» Europatipset: Aktuell spelkupong och streckfördelning

» Europatipset: Resultat och utdelning

Kupongen tisdag 26/5 blev elva rätt. Det var endast ett mål ifrån en tolva då vi hade X2 i Aalborg-Esbjerg som slutade 1-0. Kupongen var favoritbetonad så utdelningen var ytterst begränsad.

Kupongen söndag 24/5 gav nio rätt. Det var nära bättre utgång då bland annat Malmö FF såg ut att ha en seger på gång, men sena mål förnekade oss denna gång.

Kupongen onsdag 20/5 blev tio rätt. En av de tre icke-korrekta matcherna var en lottad match där vi hade halvgardering "12" fast lottningen blev "X"... Det går inte att hävda att Fru Fortuna var på vår sida. Kupongen var som helhet dock favoritbetonad och utdelningen därmed begränsad.

Kupongen söndag 17/5 resulterade i elva rätt. Utdelningen var beskedlig, men drygt en lunch (ett par hundra) drog vi in.

Kupongen onsdag 13/5 var långt ifrån vinst. Den "Norge-dominerade" kupongen föll inte något vidare väl ut. Det var många udda resultat och det blev bara en enda ensam vinnare på tretton rätt. Vi var inte i närheten av att ens få några tio rätt.

Kupongen söndag 10/5 gav ingen vinst. Vi spekulerade i en skrällbetonad rad, men skrällarna gick inte i vår riktning.

Kupongen onsdag 6/5 blev ett sällsynt bottennapp där vi inte var i närheten av pengar. Vi var inte ensamma om utgången. Faktum är att endast tre personer lyckades picka 13 rätt och fick knappa miljonen kronor var för bedriften.

Kupongen söndag 3/5 blev tolv rätt - för fjärde gången på en knapp månad! Precis som vid tre tidigare 12:orna var vi ett ynka mål ifrån fullkomlig fullträff. Denna gång var det spiken Lazio som hade behövt vinna snarare än spela 1-1 mot Atalanta. Nära skjuter förvisso ingen hare, men vi trivs i alla fall med att ofta jobba i trakterna kring 13 rätt. Här är några glädjande drag som våra experter prickade in klockrent på söndagen: Hamburg (23%), Elche (13%), Granada (13%) och Udinese (20%).

Kupongen onsdag 29/4 gav tio rätt på en sällsynt slätstruken kupong. Det var få skrällar och utdelningen blev därefter (mycket låg).

Kupongen söndag 26/4 slutade med elva rätt. De vanligtvis pålitliga topplagen Elfsborg och Juventus svek som spikar (våra enda icke-rätt) och stod i vägen för de större pengarna. Vi satte däremot bland annat fina Häcken (24%).

Kupongen onsdag 22/4 blev tolv rätt - för tredje gången på några veckor! Det var återigen blott ett (1) mål ifrån samtliga rätt. Om belgiska toppklubben Club Brügge inte hade förlorat första Europa League-matchen för säsongen mot Dnipro (vi hade X2) hade vi kunnat titulera oss "13-rättsinnehavare".

Kupongen söndag 19/4 resulterade i tio rätt. En av de tre missarna var spiken Lyon som fick en tidig utvisning. Bland de lyckade streckförslaget noterar vi särskilt krysset i Granada-Sevilla som utnämndes som extra streckvärt drag till 15%.

Kupongen onsdag 15/4 blev tolv rätt - igen! Det blev 6362 kronor i nettovinst. Vi fick in läckra drag som Porto (15%) och Napoli (17%) samt spikade solklara favoritdrag som Barcelona (vann 3-1), Watford (vann 3-1) och Celtic (vann 4-1). Precis som senast var det bara ett enda mål ifrån alla rätt. Om Burton (spelade 1-1) hade vunnit hade det blivit en ordentlig fullträff. Svårt att komma närmare tretton rätt än så.

Kupongen söndag 12/4 blev tolv rätt. Vi vann totalt 17 574 kronor! Vi satte drag som Elche (27%), krysset i Sociedad-La Coruna (16%), Palermo (12%) och Falkenberg (16%). Det var bara ett enda mål från total fullträff. Om chansspiken Torino (19%) vunnit - snarare än kryssat - så hade det blivit tretton rätt med minst en halv miljon kronors utdelning.

Kupongen söndag 11/1 blev nio rätt för oss. Det var knappa marginaler som skiljde oss ifrån att blanda oss i vinstpotterna - tre mål ifrån tolv rätt. Fem lyckliga vinnare prickade alla rätt och vann dryga halvmiljonen var för prestationen.

Kupongen torsdag 1/1 hade vinstkänning in i kaklet. Med en kvart kvar av 16:00-matcherna hade vi 12 rätt samtidigt som preliminära utdelningen för 13 rätt var fem miljoner kronor. Det var alltså förhållandevis nära stora pengar, men det hela slutade med två raders 11 rätt.

Kupongen onsdag 26/11 blev blott åtta rätt för vårt system. Det var en "svårlöst" rad för fler än oss - endast fyra rader registrerades för tretton rätt.

NYHET: VI ERBJUDER EN SPELFÖRSLAGSPRODUKT MED FOKUS PÅ EUROPATIPSET!

2011-04-04

I augusti 2010 höjde Svenska Spel återbetalningen på Stryktipset och Europatipset från 46 % till hela 65 %. Över en natt ökade spelvärdet dramatiskt i dessa båda systemspelsprodukter. Sporttjänsten lanserade en genomarbetad produkt med fullständiga analyser och systemförslag på Stryktipset hösten 2010. Sedan dess har vi noggrant följt utvecklingen för Europatipset. Vi har sett mycket intressanta omgångar där våra djupa analyser hade kommit väl till användning. Därför lanserar vi nu denna nya produkt.

Analys och spelförslag erbjuds endast som ett alternativ:
Spelförslag plus kortare analyser.
Pris 69 kr. 
Detta alternativ ger en kort summering av omgången, en kort analys per match samt ett systemförslag om ca 2592 rader.