Skip to Navigation

LIVERPOOL-ROMA GLÖDER - OCH "SPURTVINNARE" SKA FYLLA PÅ!

Gårdagen

Igår blev det en bra dag - för Svenska Spel... Ett par klara favoriter (Spartak, Bilbao) klantade till det medan Djurgården och ett par andra drag som bäst bara var nära. Nej, kallt. Därmed landade vi på lillminus på helglistan.

Liverpool kopplar grepp?!

Liverpool-Roma var inte direkt något givet semifinalpar när Champions League drog igång - men båda lagen har verkligen förtjänat sina platser. Liverpool lär gasa på Anfield ikväll och kopplar greppet?! Stort utbud i övrigt, inte minst med viktig spurt i England - och spurten ger ju alltid drag!

13 rätt betalar BRA!

Liverpool-Roma inleder EUROPATIPSET på tisdagen - men sedan skall även lag som Doncaster, Lincoln, Newport och Forest Green lösas. Väldigt bökigt för folket men vi går på djupet och det kommer bli lätt att hitta fyndprocenten. RYGGA efter lunch!

Aktuella spel

All-In

ALL IN 1

Här kliver vi med besked på tisdagen - märkliga odds och det är blir guldläge att lita på det givet starkare laget!

Vi har full koll på detta gäng och kan "lova" en HET INSATS på tisdagen - då blir det jättesvårt att se motståndarna orka stå emot. Dessa har haft en del flyt men det är inget snack om saken: ikväll möter man en solklart starkare motståndare.

Oddset på vårt gäng gillas och det är "grym feeling" - ALL IN är det givna draget och du RYGGAR HÄR!

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla