Skip to Navigation

LÖRDAGEN ÄR EN SPORTSLIG OCH SPELMÄSSIG HÖJDARE!

Gårdagen

Motflyt under torsdagen. Flera sura oavgjorda hockeyspel, både Västerås och Kristianstad avgjorde efter det. Ö 2,5 i Uruguay-Brasilien var en klocka, bankern Washington var dominant men vann också efter sudden och straffar. Tampa Bay 3,55/Rögle -1,5 1,72 i dubbel räddade upp väldigt mycket.

Lördagen är en höjdare!

Lördagen är en sportslig och spelmässig höjdare! Det är final i bandyn, SM-slutspelet fortsätter, precis som SM-kvalet. Det slutspurtas i NHL och så spelas det VM-kvalmatcher i fotboll. Vi har jobbat stenhårt för att hitta bästa spelen - RYGGA SPORTSPELET!

Fina streckvinster - 13 rätt nu?!

Både TOPPTIPSET och POWERPLAY har levererat i veckan (PP till 2.528 gånger igår) - och det har varit bud på ruggiga slantar... Tipsformen är sylvass och nu jagar vi 13 rättSTRYKTIPSET - missa inte lösningen!

Aktuella spel

All-In

ALL IN ryter till i en viktig match!

Det är mycket som står på spel för dessa lag men vi har inga som helst problem att ta ställning. Det skiljer en hel del i grund och botten. Vårt drag har fått upp matchtempot samtidigt som motståndet haft ett tufft spelschema de senaste veckorna.

Vår idé lär sätta högsta fart från start och då får motståndarna en svettig afton! Köp ALL IN här eller ring 0900-29 75!

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla