Skip to Navigation

EUROPA LEAGUE OCH SHL MED SKÖNA VINNARDRAG!

Gårdagen

Höga förväntningar igår men det blev en besvikelse, tyvärr. Vi fick tillbaka halva insatsen tack vare krysset i Timrå-Oskars (3,90) och målsnåla dubblen i Atletico och Basel. Asplöven, Leksand och Nashville var dock svikare och i CSKA och Anderlecht blev det ett mål för lite, Basels sena sved också. Inga större marginaler men nej, misslyckat.

Skönt revanschläge direkt!

Fortsatt urstarka siffror i november och på torsdagen får vi verkligen chansen att visa att formen sitter kvar: full omgång i SHL och massor med Europa League, med gott om intressanta lägen. SPORTSPELET har nu summerat: 11 SPELDRAG totalt i flera vassa kombinationer!

Bragden fullbordas?!

Ikväll kan Östersund fullborda avancemanget i Europa League - det gäller "bara" att besegra Zorya hemma i Jämtland. Oddsen på ÖFK har gått upp under dagen, rätt eller fel? TOPPTIPSET och POWERPLAY är med och hugger - rygga nu!

Aktuella spel

All-In

ALL IN har showat en längre tid men kom ner på jorden igår, trubbiga insatser av våra gäng tyvärr - och lite otur. Nåja, bara att studsa tillbaka med detta HETA TORSDAGSDRAG!

Det känns minst sagt lätt att räkna med full syra från vårt gäng ikväll, av flera anledningar. Vi rankar laget väldigt högt och gillar formen. Värre för motståndarna, vars frånvaroproblem verkligen får oss att RANKA NER LAGET rätt rejält. "Taskig tajming" ikväll och vi går bestämt emot!

Upp på banan igen, helt rätt feeling här - PLOCKA ALL IN och häng med på en ny segersvit..!

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla