Skip to Navigation

MILJONJACKPOT PÅ EUROPATIPSET - TA RYGG PÅ EXPERTERNA!

Gårdagen

Efter en fredag där vi plussade 853 kr blev det liten minusdag på lördagen på -261 kr. Vi satte huvuddraget Rögle (1,77) i både singel och i dubbel tillsammans med Sverige (3,12) till totaloddset 5,52. Det var nära fler vinster, men blev stolpe ut. Vi tar nya tag på söndagen!

SPORTSPELET har söndagskanonerna!

Roligt med "udda" söndagsutbud. Vi lyfter fram en särskilt stark fotbollskanon i TV-sänd Nations League-match. Vi erbjuder ett par högintressanta hockeyvinnare från lägre serier - SUPERSPEL! Kolla in SPORTSPELET direkt!

EUROPA med jackpot & toppinfo!

Gyllene EUROPATIPSET med 3.000.000 KR i lockande jackpot. Kupongen består av många objekt där hårt plugg lönar sig... Experterna har avgörande info. Flera lag saknar sina nyckelspelare - checka EUROPATIPSET söndag!

Aktuella spel

All-In

ALL IN 1 söndag

På ytan kan den här matchen verka jämn, men vår hockeyexpert vet bättre. Lagen har spelat på olika nivåer på senaste tiden och här kommer "vårt lag" att vara i absolut toppslag... Poängen är viktiga och formkurvan är god.

Vår SHL-expert satte Rögle ursnyggt igår och det här är en hockeyvinnare som är minst lika bra - om inte bättre. Det finns flera likheter mellan spelen, en sorts chans till repris på Rögle!

Häng med på en ny hockeyvinnare på ALL IN - rygga söndagens bästa hockeyspel här!

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla