Skip to Navigation

LÖRDAGEN ÄR EN SPORTSLIG OCH SPELMÄSSIG HÖJDARE!

Gårdagen

Motflyt under torsdagen. Flera sura oavgjorda hockeyspel, både Västerås och Kristianstad avgjorde efter det. Ö 2,5 i Uruguay-Brasilien var en klocka, bankern Washington var dominant men vann också efter sudden och straffar. Tampa Bay 3,55/Rögle -1,5 1,72 i dubbel räddade upp väldigt mycket.

Lördagen är en höjdare!

Lördagen är en sportslig och spelmässig höjdare! Det är final i bandyn, SM-slutspelet fortsätter, precis som SM-kvalet. Det slutspurtas i NHL och så spelas det VM-kvalmatcher i fotboll. Vi har jobbat stenhårt för att hitta bästa spelen - RYGGA SPORTSPELET!

Fina streckvinster - 13 rätt nu?!

Både TOPPTIPSET och POWERPLAY har levererat i veckan (PP till 2.528 gånger igår) - och det har varit bud på ruggiga slantar... Tipsformen är sylvass och nu jagar vi 13 rättSTRYKTIPSET - missa inte lösningen!

Aktuella spel

Sportspelet

SPORTSPELET lördag är sportslig höjdare och det finns gott om fina spel!

Det är dags för final i bandyn, kvalet till SHL fortsätter precis som SM-slutspelet. Det spelas VM-kval i fotboll, det slutspurtas i NHL och så spelas det viktiga matcher i England!

Våra experter älskar den här årstiden då motivationen kan variera och vi har jobbat stenhårt för att plocka fram lördagens bästa spel! Skörden ser riktigt het ut och Du gör bäst i att rygga!

Köp SPORTSPELET här eller ring 0900-29 40!

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla