Skip to Navigation

ETT MÄKTIGT FYRLINGSSYSTEM VISAR VÄGEN

Gårdagen

Sheriff Tiraspol med 0-1 i HCP till sköna 4,60 var ett av sommarens bästa lir - det var 3-0 efter 11 minuter! I speedwayen var Dackarna -10 en ny kanon och krysset i Klaksvik satt också. Hade Dudelange avgjort hade det blivit toksuccé igen - det var nära, nära men stannade på 1-1. Därmed "bara" 1.275 kr plus.

Rejäl vinst?!

Nära ny toksuccé igår och vi står på tur för en REJÄL VINST i kväll. Vi spänner sannerligen bågen rejält! Vi trycker bland annat in 1000 kr på ett FYRLINGSSYSTEM som kan ge RUGGIG UTDELNING. Missa inte SPORTSPELET onsdag!

13 rätt ska gå smidigt!

Förutom att skörda på SPORTSPELET ska vi även plocka in 13 rätt på jackpotomgången av EUROPATIPSET på onsdagen - känns inte som något större problem med denna form. Kvalmatcher och MLS är förutsättningar som vi verkligen gillar - blir högintressant!

Aktuella spel

  • Champions League, Kval:

    FK Sutjeska stod för en jätteskräll då man i första mötet grejade 1-1. Trots det så är Slovan Bratislava ånyo stor favorit. Med bland annat tanke på hur första mötet såg ut så är det toppchans för vår spelidé. CHECKA!

    Mer om FK Sutjeska – Slovan Bratislava

Sportspelet

SPORTSPELET älskar dagens utbud.

Kvalet till Champions League fortsätter och det döljer sig flera LÄCKRA SPEL där. Det spelas en hel del matcher i Major League Soccer och vår expert INTE ÄR BLYG!

Vi lägger STOR TYNGD på ett MÄKTIGT fyrlingssystem som får hela 1000 KR i insats. Sitter det får Svenska Spel BETALA REJÄLT!

SPORTSPELET onsdag har allt från starka favoriter till sköna skrällidéer. Se till att rygga upplägget här eller ring 0900-29 40!

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla