Skip to Navigation

ACTION MED EM-KVAL - MOT 13 PÅ EUROPATIPSET!

Gårdagen

Vi värmde upp snyggt inför EM-kvalet med U 2,5 mål 2,23 i Tyskland-Serbien. Västervik 2,67 steg som en drake i motvind i odds och det tackar vi för. Winnipeg 2,06 var en klocka men tyvärr kryssade Washington och jättefavoriten BM i dam-CL brände... Bra hugg på Topptipset, 1.248 kr åter i alla fall.

EM-kvalet med starkt upplägg!

Ikväll drar EM-kvalet igång, för Sverige är det lördag och Rumänien på Friends som gäller! Härliga lag i action ikväll, Holland, Belgien och Kroatien bland annat som stora favoriter. Lita på dem fullt ut? VI har STARKT UPPLÄGG - tripplarna känns verkligen kanon! Rygga rubbet!

Mot 13 rätt ikväll!

Det har hänt en del grejer i Janne Anderssons trupp inför EM-kvalet, där Rumänien och Norge väntar kommande dagar. Är det läge att vara optimist eller pessimist? Ikväll kör vi Europatipset med EM-fest - mot 13 rätt! Plocka in streckspelen, nu kör vi!

Aktuella spel

Sportspelet

Vi högg på fina pengar igår, hade blivit riktigt med med Washington som fullbordat ett grymt snyggt dubbelsystem. Mars månad är dock fortsatt väldigt ljus, sekunder från jättevinst i lördags... Vi går mot vår och ligger inför kvällen 5.500 kronor plus denna månad!

Vi rullar vidare mot helgen och ikväll är det EM-kval som drar igång. Blir intressant att följa Hollands framfart efter många mörka fotbollsår lossnade det rejält i höstas i Nations. Belgien och Kroatien var två nationer som såg väldigt bra ut i VM och tog medaljer, Kroatiens silvermedalj var givetvis enorm. Våra experter har lyft på stenarna inför kvällens action och har ett härligt axplock av bra spel att bygga kring!

Våra hockeyexperter har också synat kvalet till Hockeyallsvenskan och det finns HÄRLIGA FYND där törs vi lova! Skönt trippelupplägg med urstarka bankers där båda dessa liras utan att blinka med MAXINSATS - starka alternativ bakom... HUGG SPORTSPELET HÄR eller ring 0900-29 40!

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla