Skip to Navigation

SUPERDERBY I MANCHESTER OCH FOTBOLLSFEST I ALLSVENSKAN!

Gårdagen

Tunga draget Vegas hade 3-0 i mitten av slutperioden och SPORTSPELET var på väg mot gott plus igen - men en femminutersutvisning ändrade allt. Ruggig underhållning rent sportsligt, mindre kul spelmässigt... Boston, Valladolid och maxbanken Leipzig satt men vi hade verkligen bud på mer, helt klart.

Superderby och fotbollsfest överlag!

Ny krisstämpel på Manchester United - ska väl knappast ha mycket att säga till om i onsdagens brännheta derby mot titeljagande City?! Vi tar KRAFTIG STÄLLNING i matchen! Härligt fotbollstryck även i övrigt, eller vad sägs om AIK-Häcken, Malmö FF-Bajen. Fotbollsfest på SPORTSPELET som är laddat - rygga nu!

Nu tar vi "jacken"!

Ny jackpotjakt (3 trevliga miljoner) på EUROPATIPSET på onsdagen - och visst står vi redo att slå till! Premier League, Allsvenskan och La Liga i fokus och våra experter har gjort jobbet nu. Vi snackar STEKHET KUPONG med hög svårighetsgrad - bör bli stort rassel på 13 rätt! Rygga direkt!

Aktuella spel

 • Sverige Allsvenskan:

  Malmö FF har kommit igång med två raka segrar. Hammarby fick deras första trepoängare mot AFC i helgen. AVGÖRANDE FAKTOR - SOLKLAR IDÉ!

  Mer om Malmö FF – Hammarby
 • Spanien LaLiga:

  Atletico Madrid går för andraplats medan Valencia söker direktplats till Champions League. AVGÖRANDE TRUPPINFO - SOLKLART SPEL!

  Mer om Atlético Madrid – Valencia
 • England Premier League:

  Wolverhampton med sämre resultat här på slutet, förlusten i cupsemin tidigare mot Watford sved enormt. Fortsatt chans till sjundeplatsen som kan ge Europa-spel. För Arsenal blev det blytung förlust mot Crystal Palace i söndags... Försvagat då, hur är det nu? Ta läget och spelet!

  Mer om Wolverhampton – Arsenal
 • England Premier League:

  Superderby i Manchester med extremt viktigt läge för båda lagen. För Manchester United är det topp-4 som gäller, efter 0-4 och usel insats mot Everton ser platsen nu ut att bli svår att nå... För Manchester City är det trippeln hemma i England i fokus, efter uttåget från CL... Vi lirar!

  Mer om Manchester U – Manchester C
Spelförslag är under bearbetning av experterna. Vänligen försök senare.

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla