Skip to Navigation

HET EXPERT GASAR - BRA PÅ FOTBOLLSFRONTEN!

Gårdagen

Måndagens bankers Degerfors och Öster jobbades in i slutet - men tyvärr till ingen större nytta. Det gick trögt med målen i Palace-Liverpool medan Fjölnir tappade och SJK bara nästan kom tillbaka. Nej, måndagen tände aldrig riktigt till - bättre action redan på tisdagen, vi lovar!

Vasst i fotbollen - het expert ska ryggas!

Vår speedwaygubbe har visat knallform på slutet och leverar återigen flera vassa spel ikväll! Champions League-kvalet ser väldigt spännade ut på förhand och vi har ringat in flera vassa drag - men vi får inte glömma England där vi har dykt djupt och skramlat fram spelvärden... Plocka in SPORTSPELET nu!

Klassen stiger...

Ja, vi snackar högsäsong på fotbollsfronten! Det börjar spelas klassmatcher mest varenda kväll och det märks ju bland annat på TOPPTIPSET där kupongerna bli allt läckare. Dags att vrida upp "tuffheten" och verkligen ta betalt - BÖRJA RYGGA!

Aktuella spel

Spelförslag är under bearbetning av experterna. Vänligen försök senare.

Valda produkter

Välj analyser och spelförslag bland alla tillgängliga sporter.

Summa: 0 kr
Välj betalningsmetod:
eller Kort / Bank

Ta bort alla